Beurzen

Twee keer per jaar organiseren wij onze eigen beurs. De sfeer is altijd heel gemoedelijk en er is een prima opkomst. Wij denken dat er voor een ieder telkens weer wat te vinden is om toe te voegen aan de verzameling.

ibns beurs dec 2014

ibns beurs dec 2014 (2)Onze volgende beurs wordt georganiseerd op 17 december 2017, in Amrath Hotel Lapershoek, Utrechtseweg 16,1213 TS Hilversum.

Het hotel ligt op enkele autominuten van de A27 (afslag Hilversum) en op 5 minuten lopen van NS-station Hilversum Sportpark. Het hotel heeft een grote gratis parkeerplaats en de catering is uitstekend! Hou deze pagina in de gaten!

ibns beurs dec 2014 (3)

Handelaren: er zijn tafels beschikbaar met afmeting 183,5 x 76,5 cm De eerste tafel kost € 30 Iedere volgende tafel kost € 25.
Verzamelaars: leden die niet als commercieel handelaar actief of bekend zijn, kunnen de helft van één tafel (92 cm) huren voor € 10 (uitbreiding niet mogelijk en in een apart deel van de beurslocatie geplaatst)

Promotie voor de beurs vindt plaats via flyers, een advertentie tijdens de Paper Money Fair Maastricht en advertenties en artikelen op internet en in de komende edities van de Muntkoerier.
Voor informatie en tafelreserveringen kunt u een email sturen naar onze beurscommissie (olegbanachek@hotmail.com).
Indien u wenst te reserveren, laat u dit op genoemd e-mail adres weten.ibns beurs dec 2014 (1)

U ontvangt van ons dan het inschrijfformulier.
Voor andere informatie omtrent de vereniging (proefnummer etc.) via info.ibns@gmail.com.